Vlieg vanaf Amsterdam naar Curaçao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Amsterdam - Curaçao

Curaçao ligt op ruim 7.842 km vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze zonnige bestemming is zonder overstap 9 uur en 35 minuten. Wat leesvoer en een goede film zijn dus geen overbodige luxe!

Vliegtickets Amsterdam – Curaçao (AMS-CUR)

Je vliegt vanaf Amsterdam (Schiphol) naar Curaçao. Slim. Want naast de goede bereikbaarheid, de uitgebreide parkeerdiensten en de gratis Wi-Fi, hoef je je op Schiphol niet te vervelen. Na de paspoortcontrole kun je uitgebreid belastingvrij winkelen. En daar heb je de tijd voor! Op Schiphol geldt namelijk dat je voor alle vliegreizen naar bestemmingen buiten Europa drie uur van tevoren aanwezig moet zijn. Wil je wat tijd besparen? Check dan vast in via internet of maak gebruik van de automatische check-in balies op Schiphol zelf.

Luchthaven Curaçao

Er is één luchthaven op Curaçao, namelijk Hato International Airport. Dit vliegveld ligt op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Willemstad, aan de noordkust van Curaçao. In de buurt van de luchthaven liggen de grotten van Hato. Breng hier dus zeker een bezoekje aan als je toch in de buurt bent!

Airlines

Vanaf Amsterdam vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Curaçao. Wat dacht je bijvoorbeeld van KLM en TUI? Deze maatschappijen bieden rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Bangkok (AMS-CUR). Scheelt je een hoop overstaptijd. Vind je het juist wel fijn om tussendoor even je benen te strekken? Vlieg dan met American Airlines (tussenstops in Londen en Miami), Iberia (tussenstops in Madrid en Miami) of British Airways (tussenstops in Londen en Miami).

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Amsterdam vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar naar Curaçao. Het tijdsverschil met Curaçao is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Amsterdam - Curaçao, dan land je in de middag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Amsterdam - Curaçao zodat je daarna vol energie de sfeer van dit prachtige eiland kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets Amsterdam - Curaçao (AMS - CUR)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Amsterdam naar Curaçao (AMS - CUR).

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen