Ontdek
het Midden-Oosten
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Het Midden-Oosten is betoverend mooi

Vliegtickets Midden-Oosten

Het is een compleet andere wereld: de uitgestrekte zandvlaktes, rijke cultuur en hoge, groene bergen in het Midden-Oosten. Deze regio bestaat uit een aantal grenslanden in Afrika, Europa en Azië. Dat maakt het Midden-Oosten erg divers. Je kunt ontspannen op de warme stranden bij de Rode Zee en de Perzische Golf. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen bij de mooie gebouwen in Jordanië, Qatar en Israël. Geniet van het heerlijke Arabische eten in het Midden-Oosten. Genoeg redenen om vandaag nog jouw vliegtickets naar het Midden-Oosten te boeken. Bijvoorbeeld naar één van deze populaire bestemmingen!

De stad van wereldrecords en wolkenkrabbers, maar ook van uitgestrekte woestijn en oude pracht. Ontdek de twee kanten van Dubai, historisch en hypermodern!

 1. Dubai
 2. Lees meer over Dubai

Cairo, de stad van de piramiden en farao’s. En ook één van de grootste steden van Egypte. Het is voor veel mensen de plek waar hun rondreis door Egypte begint.

 1. Cairo
 2. Lees meer over Cairo

Istanbul, de grootste en meest verwesterde stad van Turkije. Met een rijke geschiedenis en bijna net zoveel inwoners als Nederland is deze wereldstad een must see.

 1. Istanbul
 2. Lees meer over Istanbul

Doha ligt aan de oostkust van Qatar. Het is met ongeveer 800.000 inwoners de hoofdstad van het land. Qatar is een Arabisch Emiraat en staat bekend om de oliewinning en heerlijke stranden!

 1. Doha
 2. Lees meer over Doha

Tel Aviv ligt in het noorden van Israël en is een bruisende havenstad. De stad heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is het culturele en economische centrum van Israël.

 1. Tel Aviv
 2. Lees meer over Tel Aviv

Abu Dhabi is een stad in het noorden van de Verenigde Arabische Emiraten en ligt aan de Perzische Golf. Abu Dhabi is een moderne stad met een groot aantal winkels, flatgebouwen, parken en tuinen.

 1. Abu Dhabi
 2. Lees meer over Abu Dhabi

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Midden-Oosten