Je ticket naar een adembenemende duik in de zee

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Cozumel

Cozumel is een prachtig eiland in de Caribische Zee voor de kust van Mexico. Het is een geliefde bestemming, met name door de mogelijkheid om te gaan scubaduiken. Met zijn lengte van 48 kilometer en een breedte van 16 kilometer is Cozumel het grootste eiland van Mexico.

Bij CheapTickets.nl vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Cozumel. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Airlines voor vluchten naar Cozumel.

Coronavirus reisadvies Cozumel

Kun je reizen naar Cozumel? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

 • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is gemiddeld 31°C en in de winter gemiddeld 28°C.
 • Tijdsverschil: het is in Cozumel het hele jaar door zeven of acht uur vroeger dan in Nederland.
 • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse Peso (MXN).
 • Taal: de officiële taal is het Mexicaans, al worden er ook inheemse talen gesproken, zoals het Otomi en het Maya.
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

To do's in Cozumel

 • Bezoek Punta Sur Ecological Park
  In dit grote park bevinden zich vele exotische vogels, krokodillen, zeeschildpadden, en de meest prachtige bloemen. Kortom, dit is de perfecte plek om te zijn als je een echte natuurliefhebber bent.

 • Ga scubaduiken
  Cozumel is de perfecte plaats om te gaan scubaduiken en je zult dan ook verrast zijn van de vele indrukwekkende dingen die jij zult zien tijdens het duiken. Dit is zeker een onvergetelijke ervaring!

 • Struin door San Miguel
  Reis naar de hoofdstad van Cozumel, San Miguel en struin door de gezellige straatjes of pak een lekker terrasje. Ook zijn er vaak op de zondagen gratis evenementen die je kunt bijwonen.

Vliegticket Cozumel

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cozumel? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice