Vlieg voordelig naar Mauritius

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Mauritius

Mauritius is een klein eiland vlakbij Madagaskar, ten oosten van Afrika. Net als de eilanden Réunion en Rodriques behoort Mauritius tot de Mascareignes Archipel. Met een temperatuur van 25°C tot 35°C en heel veel zonnige dagen is Mauritius een echt vakantieparadijs!

Strandvakantie

Een helderblauwe zee, witte zandstranden en een relaxte sfeer… Mauritius heeft het allemaal! De uitgestrekte zandstranden lenen zich prima om te zonnen. Ook zijn er uiteenlopende watersporten mogelijk, zoals zeilen, surfen en snorkelen. Je kunt hier ook prima duiken, want de temperatuur van het water ligt tussen de 20°C en 30°C. Bovendien heeft het eiland prachtige koraalriffen, interessante wrakken en onderzeese grotten.

Een andere activiteit is wandelen of fietsen in het binnenland van Mauritius. Het grootste natuurreservaat van het eiland is het Black River Georges National Park, waarin zich een aantal leuke wandel- en fietsroutes bevinden. In het park vind je vele soorten bloemen en een groot aantal vogels en wilde dieren zoals zwijnen, herten en apen.

Activiteiten

Een grote trekpleister is de Centrale Markt in de hoofdstad Port Louis, waar je een groot aantal producten, zoals specerijen, kruiden en vruchten kunt kopen. Wil je meer weten over de geschiedenis van Mauritius, bezoek dan het Blue Penny Museum. Naast smaakvolle restaurants, winkels en gezellige cafés en clubs, heeft het eiland prachtige botanische tuinen, die bekend zijn over de hele wereld!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: van januari tot april ligt de temperatuur tussen de 25°C en 35°C. Van juli tot september is de gemiddelde temperatuur 24 °C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur later dan in Nederland, in de winter is dat drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mauritiaanse Rupee.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en Frans. Er worden daarnaast een aantal andere talen gesproken, waaronder het Creools en Bhojpuri (Indische taal).
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Mauritius

CheapTickets.nl heeft een groot aanbod van de meest voordelige vluchten naar Mauritius. Kijk op de site voor de meest recente aanbiedingen en boek jouw vliegticket direct online! Online boeken is snel en eenvoudig. Bovendien kun je direct gebruik maken van de beste deals voor huurauto’s of hotelovernachtingen. Zo vlieg je altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Mauritius

Zoek je goedkope vliegtickets naar Mauritius? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Mauritius.

Andere vluchten naar Mauritius