Jordanië
Akaba
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar een indrukwekkend onderwaterleven

Vliegtickets Akaba

Wanneer je aan een reis naar Jordanië denkt komt waarschijnlijk als eerste Petra of de Wadi Rum woestijn in je op. Toch is Akaba ook zeker een bestemming die je moet toevoegen aan je lijstje als je een reis naar Jordanië maakt. Één van de redenen hiervoor is dat dit ook de enige plek is met een strand.

Bij CheapTickets.nl vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Akaba. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, Royal Jordanian voor vluchten naar Akaba.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur tussen de 25˚C en 35˚C en in de winter ongeveer tussen de 5˚C en 15˚C.
 • Tijdsverschil: In Jordanië is het 1 uur later dan in Nederland.
 • Munteenheid: Jordaanse dinar (JOD)
 • Taal: Arabisch
 • Benodigde reisdocumenten: Voor een reis naar Jordanië heb je een paspoort of identiteitskaart nodig. Daarnaast heb je ook een visum nodig, die je zelf online vooraf kunt kopen.
 • Gezondheid: Het is voor Jordanië aangeraden om een vaccinatie te halen. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

To do's in Akaba

 • Meld je aan voor een snorkel of duikexcursie
  De Rode Zee staat bekend om zijn spectaculaire onderwaterwereld. Vanuit de haven vertrekken verschillende boten die duiklessen aanbieden of die je meenemen om een dag te gaan snorkelen. Ook als je niet van snorkelen houdt is het leuk om een boottocht te doen, want het water is zo helder dat je zo ook de vissen ziet zwemmen en op het dek lekker zonnen is natuurlijk ook niet verkeerd.

 • Struin over de souk
  Breng een bezoek aan de vele marktstalletjes in Akaba. Al die verschillende kleuren en geuren zijn heerlijk om langs te lopen en om dingen te proeven. Ook is deze plek heel handig om leuke souveniertjes te kopen.

 • Bezoek de Sharif al-Hussein bin Ali moskee
  Deze schitterende moskee staat in Akaba en is schitterend wit van de buitenkant. De moskee is alleen niet altijd toegankelijk voor toeristen omdat de moskee gewoon nog in gebruik is, maar ook alleen van buitenaf is deze heel indrukwekkend om te zien.

Vliegticket Akaba

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Akaba? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Akaba

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets AkabaAndere vluchten

Andere vluchten naar Jordanië