Vanaf Düsseldorf naar
Londen
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Vlieg vanaf Düsseldorf naar Londen

Düsseldorf - Londen

Woon je in de buurt van Düsseldorf? Dan is Düsseldorf Airport de perfecte luchthaven om naar Londen te vertrekken. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Het is dan ook niet voor niets de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Vliegtickets Düsseldorf - Londen (DUS-LON)

Je vliegt vanaf Düsseldorf naar Londen. Slim! Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager is dan in Nederland, zijn de tickets met vertrek vanaf Düsseldorf vaak net even iets goedkoper. Vooral wanneer je vanaf Düsseldorf naar een bestemming in Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten vertrekt, merk je het prijsverschil. Dichtbij Düsseldorf Airport ligt Weeze Airport (Niederrhein), vanwaar je ook goedkope tickets boekt.

Luchthavens Londen

Er zijn wel 6 luchthavens in Londen: Heathrow Airport (LHR), Gatwick Airport (LGW), Stansted Airport, Luton Airport (LTN), Southend Airport (SEN) en London City Airport (LCY). De trein- en busverbindingen op alle luchthavens zijn zeer goed. Je komt altijd snel op je eindbestemming.

Airlines

Vanaf Düsseldorf kun je met nagenoeg alle bekende airlines vliegen. Het is wat dat betreft gelijk aan Schiphol. Wat dacht je bijvoorbeeld van Airberlin, Air Europa, British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en TUI? Deze airlines vliegen vanaf Düsseldorf naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip.
Londen is dus goed bereikbaar vanaf Düsseldorf.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Düsseldorf vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Londen. Het tijdsverschil met Nederland is 1 uur. Wil je geen minuut van Londen missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een English breakfast meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Naar Londen

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets LondenAndere vluchten