Vliegtickets
Engeland
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar high tea bij de Queen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets Engeland

Ben je op zoek naar een bestemming die niet ver weg is maar toch veel te beleven valt? Vlieg dan in een uurtje (of iets meer) naar het prachtige Engeland. Engeland staat bekend om het hippe Londen met de Big Ben, Buckingham palace en de leuke winkelstraten. Naast Londen beschikt Engeland over prachtige landschappen, indrukwekkende krijtkliffen en de Engelse rivièra. Ook zin om naar Engeland te vliegen? Boek vandaag nog jouw vliegtickets naar deze leuke vakantiebestemming!

Populairste bestemmingen Engeland

Het bruisende middelpunt van Engeland is natuurlijk Londen! De Big Ben beklimmen, het uitzicht bekijken vanuit de London Eye, wandelen door de mooie straten en shoppen in de grote warenhuizen. In Londen verveel je je nooit!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Londen

Birmingham is een unieke stad met vriendelijke mensen en veel moderne gebouwen. Leuke musea zoals Thinktank en Cadbury World maken een bezoekje aan Birmingham leuk voor alle leeftijden. Maar er is ook historie te vinden! Het landhuis Aston Hall is prachtig.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Birmingham

Het kleine broertje van Londen wordt Bristol ook wel genoemd. De stad heeft dezelfde gezellige sfeer als de hoofdstad van Engeland. Met vliegtickets naar Bristol kun je de indrukwekkende hangende Clifton Suspension Bridge bekijken op winkelen in de luxe wijk Clifton.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Bristol

Wie van voetbal houdt, houdt van Manchester. De stad is vooral beroemd omdat het de thuisbasis is van de voetbalclub Manchester United. Een stadiontour is daarom superleuk om een kijkje achter de schermen te nemen bij dit historische voetbalteam.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Manchester

De Beatles hebben Liverpool groot gemaakt. Je kunt het hele levensverhaal van de band bekijken in het Beatles museum. Maar Liverpool heeft nog meer leuke dingen die je kunt beleven. Zo is de haven erg gezellig en is er een leuk maritiem museum te vinden in de stad.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Liverpool

Auto huren in Engeland?

Engeland is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer vliegtickets naar Engeland

Toch naar een andere bestemming in Engeland? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets EngelandAndere vluchten

Andere vluchten naar Verenigd Koninkrijk

CheapTickets.nl

Goedkope vliegtickets boeken naar engeland

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar engeland? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de

goedkoopste vluchten naar engeland vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.