Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Engeland

Exeter

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Exeter (EXT)

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor Exeter? Via CheapTickets.nl vind je de beste ticketprijs. In Exeter kijk je terug in de geschiedenis, met alle gemakken van een moderne stad. Verken geheime ondergrondse passages, betreed imposante kathedralen en wandel langs de imposante Romeinse muur.

Wanneer kun je het beste vliegtickets boeken naar Exeter?

Vliegtickets naar Exeter zijn het goedkoopst als je ongeveer twee maanden vooraf boekt. We raden je dan ook aan om een reis naar het Verenigd Koninkrijk op tijd in te plannen. Zo weet je zeker dat je een voordelig vliegticket te pakken hebt!

Praktische info

  • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 25˚C en in de winter ongeveer 1˚C.
  • Tijdsverschil: In Exeter is het een uur eerder dan in Amsterdam.
  • Munteenheid: De Britse Pond
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegen naar Exeter

Alternatieve Luchthaven
Plymouth City Airport (PLH)
Luchthavens in Exeter
Exeter International Airport (EXT)
Vertrekluchthavens in NL
Schiphol (AMS)
Gemiddelde ticketprijs *
€165
Luchtvaartmaatschappijen
Flybe (BE), British Airwasys (BA), KLM (KL)
Afstand
310 km

* Gemiddelde prijs in de laatste 12 maanden met vertrek vanaf Amsterdam (incl. boekingskosten)

Last-minute vliegtickets naar Exeter

Vliegen naar Exeter hoeft niet duur te zijn. Over het algemeen is het boeken van een last-minute vliegticket duurder dan wanneer je vroeg boekt. Toch kan dit een prima optie zijn wanneer je er écht nu even tussenuit moet.

Bezienswaardigheden in Exeter

Voor fans van Fudge, geschiedenis, ondergrondse gangen en prachtige kathedralen is Exeter écht een must. Begin hier een citytrip of eindig je reis en vertrek vanuit het airport weer naar huis. Dit zijn Exeter's must-see's.

Ondergrondse passages

Doe je help op en zaklamp aan, kruip onder de grond en ga dwars door de stad heen. In deze gangen liepen vroeger de buizen voor het drinkwater van de stad. Het betreden van dit soort passages kan alleen in Exeter, en nergens anders in Groot Brittannië!

Royal Albert Memorial Museum

Met 16 galerijen met elk een eigen thema verken je alles van de pre-history tot het modernisme in dit prijswinnende museum. Het leukste van dit museum, het is helemaal gratis om te bezoeken. In dit museum heb je behalve de prachtige exposities, ook een kunstgalerij en soms zelfs acteurs van de levende historie.

Fudge

Heb je weleens gehoord van fudge? Fudge is een zacht soort snoep dat gemaakt wordt van karamel en boter. De Britten zijn er dol op en bij Roly's Fudge maken ze de fudge dagelijks en voor je neus. Het ruikt er heerlijk en is bijzonder om te zien. Lekker!

Exeter Kathedraal

Deze 900 jaar oude kathedraal is een van de mooiste middeleeuwse gebouwen uit Engeland. Entree kost ongeveer 8 euro, maar is zeker de moeite waard. Zin in een kopje koffie? Het het kathedraal café zet een heerlijk bakje voor je.

Vliegticket Exeter

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Exeter? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Exeter vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl