Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Engeland

Birmingham

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Birmingham in 't kort
Amsterdam-Birmingham
Fly-Drive

Je ticket naar het authentieke Engeland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Birmingham

Birmingham is de tweede grootste stad van Engeland, na Londen. Het centrum is de afgelopen jaren vernieuwd, waardoor het steeds meer een trendy stad wordt met veel kunst & cultuur. Het ideale moment dus om een weekendje op bezoek te gaan.

Bezienswaardigheden

Cadbury World
Dol op chocola? Ontdek dan nu waar de verukkelijke Cadbury chocolade van gemaakt wordt. Je komt hier alles te weten over chocola en je mag verschillende chocolades proeven. Lekker!

Saint Philip's Cathedral
Dit is een gigantische kerk welke de eerste katholieke kerk in Engeland was, na de Engelse reformatie in de 16e eeuw. Een bezoekje waard!

Birmingham Museum & Art Gallery
Een internationaal beroemd museum met alles op het gebied van keramiek, juwelen, archeologie, metaalwerk en de lokale en industriële geschiedenis van de stad. Je kijkt je ogen uit.

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is ongeveer 21˚C en in de winter ongeveer 6˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Engelse Pond.
  • Taal: de officiële taal is Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Birmingham. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Birmingham leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Birmingham

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Birmingham? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Birmingham vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl