Vlieg voordelig naar Pointe Noire

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Pointe Noire

Pointe Noire is een havenstad in het uiterste zuiden van Congo. De stad is met zo’n zevenhonderdduizend inwoners de belangrijkste stad aan de kust. Misschien denk je bij een ontspannen vakantie niet meteen aan Congo, toch is Pointe Noire een aantrekkelijke en interessante stad om te bezoeken.

Zon, zee en strand

Ga je op vakantie naar Pointe Noir, breng dan een bezoek aan de kust. De stad heeft hele mooie stranden en spectaculaire kliffen. Bovendien ligt de gemiddelde temperatuur het hele jaar tussen de 21°C en 27°C. Daardoor zijn er veel watersporten mogelijk zoals zwemmen, duiken en surfen.

Wil je de omgeving van Pointe Noir verkennen? Schakel dan een ervaren gids in. Dit is niet alleen een veilige manier van reizen, maar hierdoor kun je ook de mooiste plekjes in de omgeving ontdekken.

Bezienswaardigheden

Naast leuke plaatsen om te eten en drinken is er een aantal interessante bezienswaardigheden zoals een museum, een kerk, een kleine dierentuin en markten. Niet ver van de stad kun je een bezoek brengen aan de Tchimpounga Sanctuary, één van de grootste opvanghuizen voor chimpansees in Afrika.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 21°C en 27°C. Het regenseizoen loopt van oktober tot mei.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Congolese Franc (CFA).
  • Taal: naast de officiële talen, het Engels en het Frans, worden er vele andere talen gesproken, waaronder Bantoetalen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Pointe Noire

CheapTickets.nl biedt eenvoudig de voordeligste vluchten naar Pointe Noire. Kijk op de website voor de meest recente aanbiedingen en boek direct een goedkoop vliegticket online. In slechts enkele stappen heb je de meest aantrekkelijke vliegreizen of compleet verzorgde vliegvakanties gereserveerd.

Met CheapTickets.nl kun je ook heel goedkoop naar vele andere topbestemmingen vliegen. Of je nu op vakantie wilt in Europa of naar een ander continent, op de website vind je altijd de voordeligste tarieven voor vluchten wereldwijd.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Pointe Noire

Zoek je goedkope vliegtickets naar Pointe Noire in Congo? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Pointe Noire.