Vlieg voordelig naar Lubumbashi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lubumbashi

Provinciehoofdstad Lubumbashi ligt in het uiterste zuiden van Congo en is met zo’n 1,3 miljoen inwoners één van de grootste steden van het land. De grens met Zambia ligt op een steenworpafstand.

Nationaal Museum

De stad vervult een belangrijke functie op het gebied van handel en industrie. De stad huist bovendien één van de grootste universiteiten van het land: de Universiteit van Lubumbashi. Met het oog op de bewogen geschiedenis van het land is het zeker aan te raden een bezoek te brengen aan het National Museum van Lubumbashi.

Een andere must is de dierentuin van Lubumbashi. Hier kunt u wandelen door de Afrikaanse wildernis en honderden apen spotten. Ook zijn er prachtige tijgers, leeuwen, papegaaien, roofvogels, krokodillen en vele andere Afrikaanse diersoorten te ontdekken.

Natuurparken

In Lubumbashi kunt u ook andere natuur en wildlife attracties bezoeken. Vogelliefhebbers moeten zeker een uitstapje maken naar het Parc National De Kundelungu, een groot natuurreservaat met graslanden, bossen, rivieren en enorme watervallen. Naast vele soorten vogels leven er ook zebra’s, luipaarden, bavianen, cheeta’s en andere wilde dieren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 16°C en in januari gemiddeld 22°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland, tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Congolese Franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Frans en het Engels, maar er worden ook verschillende Bantoetalen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Lubumbashi

In de webshopwinkel van CheapTickets.nl staan altijd de meest voordelige vluchten naar Lubumbashi. Hierdoor hebt u vliegensvlug het goedkoopste vliegticket naar de plaats van uw bestemming online geboekt. CheapTickets.nl vergelijkt ook dagelijks de tarieven voor complete vliegvakanties, hotels en huurauto’s.

Omdat het aanbod heel uitgebreid is kunt u met CheapTickets.nl naar talloze interessante steden vliegen. Het complete en meest actuele aanbod is altijd te vinden op deze website.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lubumbashi

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lubumbashi in Congo? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lubumbashi.