Vlieg voordelig naar Kinshasa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kinshasa

Kinshasa is de hoofdstad van de Democratische Republiek Congo. Na vele jaren van onrust, herwint de stad haar schoonheid. Er zijn verschillende bezienswaardigheden, maar alleen de Afrikaanse sfeer is al een reden om hier naartoe te gaan.

Belangrijkste bezienswaardigheden

De graftombe van voormalig president Laurent Kabila, de ‘Grand Marché’, is één van de interessante bezienswaardigheden in Kinshasa. Liefhebbers van Afrikaanse kunst kunnen een bezoek brengen aan de ‘Academie des Beaux Arts.

Nog meer aanraders zijn de stroomversnellingen van Kinsuka en het Bonobo reservaat. Het Bonobo reservaat is een opvangcentrum voor Bonono-apen, de apensoort die het dichtst bij de mens staat.

Een moderne en muzikale stad

Voor Afrikaanse begrippen is Kinshasa een moderne stad. Er zijn veel moderne winkels en restaurants. Ben je een liefhebber van Afrikaanse muziek? Dan is hier ook genoeg te beleven. De stad is een groot cultureel centrum met veel musici en artiesten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur varieert tussen de 20˚C en 30˚C. Er is sprake van een tropisch landklimaat.
  • Tijdsverschil: het tijdsverschil met Nederland is 0 tot -1
  • Munteenheid: de Congolese Franc (CFA).
  • Taal: Frans en Engels zijn de twee officiële talen, daarnaast zijn er nog vele andere talen zoals de Bantoetalen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Kinshasa

Via CheapTickets.nl vind je in een mum van tijd voordelige vluchten naar Kinshasa of andere bestemmingen in Afrika. Je kunt, wanneer je maar wilt, vliegen naar jouw favoriete vakantiebestemming.

Kijk verder op deze website en ontdek direct wat wij te bieden hebben! Je kunt de gewenste tickets eenvoudig online boeken.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kinshasa

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kinshasa in Congo? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kinshasa.