Vlieg voordelig naar Brazzaville

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Brazzaville

De hoofdstad Brazzaville ligt in het zuiden van Congo, tegen grens met Congo-Kinshasa (dat vroeger Zaïre heette). De hoofdstad van dit land, Kinshasa, en Brazzaville liggen tegenover elkaar en worden gescheiden door de rivier de Kongo.

Ontwikkeling

Met de burgeroorlogen in de jaren negenting kent Brazzaville een bewogen geschiedenis. Na deze jaren van onstabiliteit lijkt de stad zich te ontwikkelen tot een relatief veilige plaats. Voor toeristen heeft de stad (nog steeds) veel te bieden: van een interessante cultuur en geschiedenis tot een diverse flora en fauna.

Bezienswaardigheden en attracties

De nationale parken in de omgeving van Brazzaville zijn een grote trekpleister voor bezoekers. Hier kunt u spannende safari’s maken en gorilla’s, olifanten, neushoorns, luipaarden en andere Afrikaanse wilde dieren spotten.

Brazzaville heeft ook leuke bezienswaardigheden, zoals de Franskoloniale St. Anne Basiliek, het huis van Charles de Gaulle, de opvallende Nabemba Tower en het Nationaal Museum Congo. Hier worden de geschiedenis en cultuur getoond aan de hand van artefacten en Congolese kunst.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 17°C en 28°C en in januari tussen de 21°C en 31°C.
  • Tijdsverschil: het tijdsverschil met Nederland is 0 tot -1.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Congolese Franc (CFA).
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans, maar er worden ook andere talen (zoals Bantoetalen) gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Brazzaville

Op CheapTickets.nl vindt u eenvoudig vliegreizen en vluchten naar Brazzaville. En ook iedereen die naar een andere bestemming wil vliegen kan gemakkelijk en voordelig boeken op CheapTickets.nl. In ons aanbod op de website zijn altijd de laagste tarieven voor vele steden in de wereld te vinden.

CheapTickets.nl biedt altijd de meest voordelige tarieven, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De prijzen voor vliegtickets zijn altijd actueel, net als alle aanbiedingen en deals voor hotels en huurauto’s.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Brazzaville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Brazzaville in Congo? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Brazzaville.