Ontdek
de Caribbean
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

De Caribbean staan synoniem voor genieten

Vliegtickets Caribbean

De Caribbean is een verzamelnaam voor alle heerlijke eilanden die je vindt in de Caraïbische Zee. Prachtige, witte stranden, exotische palmbomen en mooie natuur maken deze eilanden stuk voor stuk een bezoek waard. Boek jouw vliegtickets naar de Caribbean, bijvoorbeeld naar één van deze populaire bestemmingen.

Pssst... Ook de rest van Midden-Amerika ontdekken? Bekijk alle bestemmingen in Midden-Amerika.

Het eiland wat bekend staat om zijn gekleurde huisjes, het mooie weer en het hoge vitamine zee-gehalte. Curaçao is dan ook de perfecte bestemming wanneer je toe bent aan een relax-vakantie.

 1. Curaçao
 2. Lees meer over Curaçao

Aruba is een eiland gelegen in het Caribisch gebied en een erg populaire bestemming om te bezoeken. Het kent lange witte stranden, luxe hotels en er is altijd zon.

 1. Aruba
 2. Lees meer over Aruba

Het eiland Bonaire is een prachtige locatie voor duikliefhebbers. De koraalriffen van Bonaire behoren tot de mooiste van de wereld. Ontdek tropische vissen en veel koraalsoorten.

 1. Bonaire
 2. Lees meer over Bonaire

Kingston is een kustplaats aan de Caribische Zee, in het zuidoosten van Jamaica. Kingston heeft, naast zon, zee en strand, leuke bezienswaardigheden voor iedereen.

 1. Kingston
 2. Lees meer over Kingston

Santo Domingo is de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek en heeft ongeveer 3,2 miljoen inwoners. De stad kent een lange geschiedenis, waar het koloniale gedeelte van de stad nog aan herinnert.

 1. Santo Domingo
 2. Lees meer over Santo Domingo

Freeport is één van de meest populaire toeristische bestemmingen op de Bahamas, een archipel in de Atlantische Oceaan. Freeport heeft een aantrekkelijk klimaat en interessante bezienswaardigheden, zoals kerken en markten.

 1. Freeport
 2. Lees meer over Freeport

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Caribbean