Bosnië Herzegovina
Mostar
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar prachtige bruggen

Vliegtickets Mostar

Mostar is een stad met een rijke geschiedenis. Ook als dagtrip vanuit Dubrovnik is Mostar de perfecte stad om even een bezoek aan te brengen. Er zijn heel veel verschillende historische bezienswaardigheden en is een Balkan stad die je gezien moet hebben

Bij CheapTickets.nl vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Mostar. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals Croatia Airlines en LOT Polish Airlines voor vluchten naar Mostar.

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Mostar? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

 • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 19˚ C en in de wintermaanden ongeveer -1˚C.
 • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
 • Munteenheid: de Bosnische Mark.
 • Taal: Bosnisch, Kroatisch, Servisch.
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

To do's in Mostar

 • Stari Most
  Deze brug is de bekendste bezienswaardigheid van Mostar. De brug was verwoest in 1993 tijdens de oorlog, maar is in 2004 weer hersteld en is vervolgens door UNESCO aan de werelderfgoed lijst toegevoegd.

 • Hammam in de oude stad
  Deze hammam ligt aan een gezellig plein waar je van te voren eerst een lekker drankje kunt doen en vervolgens heerlijk kunt ontspannen in de hammam. Je kunt hier heerlijk schrobben en douchen en je zult er als herboren weer uitkomen!

 • Curved bridge
  Mostar heeft meerdere mooie bruggen! Stari Most is dan wel de bekendste brug van Mostar, maar deze is stiekem niet de oudste. Dat is namelijk de Curved bridge en ja zoals de naam als zegt, de brug heeft een gebogen vorm.

Vliegticket Mostar

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Mostar? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Mostar

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets MostarAndere vluchten

Andere vluchten naar Bosnië Herzegovina