Vliegtickets
Aruba
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar strandhangen met flamingo's

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets Aruba

Aruba is een eiland gelegen in het Caribisch gebied en een erg populaire bestemming om te bezoeken. Het kent lange witte stranden, luxe hotels en er is altijd zon. Houd jij van lekker luieren met een cocktail onder een parasol? Dan is Aruba perfect voor jou!

Wat te doen op Aruba?

Houd je van zon, zee en strand? Dan zul je je op Aruba niet snel vervelen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het prachtige Eagle Beach. Dit is één van de mooiste stranden van Aruba. Het zand kan niet witter zijn en de zee niet blauwer. Houd je meer van luxe, dan is Palm Beach the place to be. Mocht je het strand een dagje zat zijn, breng dan een bezoekje aan de ruïnes van een goudmijn uit de vijftiende of zestiende eeuw.
Meer to do's op Aruba >>

Evenementen op Aruba

Carnaval op Aruba wordt jaarlijks groots gevierd door de Arubanen. 82 % van de bevolking is katholiek, waardoor het festijn enorm populair is. Tijdens het Arubaanse carnaval kun je genieten van talloze parades en festiviteiten, zoals het Tumba Festival of de Tivoli Lighting Parade. Ook de Dag van de Vlag en het Volkslied is een groot gevierd feest op Aruba. Sinds 1986 vieren de Arubanen dan dat zij onafhankelijk zijn geworden. Deze dag staat ook wel bekend als Arubadag.
Bekijk alle evenementen op Aruba >>

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Aruba? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

  • Temperatuur: zowel in de zomer als de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger dan in Nederland en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de Arubaanse Floring (AWG).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Aruba. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Aruba leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Aruba

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Aruba? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Anderen bekeken ook...

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets ArubaAndere vluchtenCheapTickets.nl