Je ticket naar
in de voetsporen van je idool
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar in de voetsporen van je idool

Vliegtickets Amerika

Beroemde acteurs, artiesten, topsporters en tv-personalities, je vindt ze allemaal in de Verenigde Staten. Spot de sterren in Los Angeles of voel je juist een filmster op Times Square in New York. Waar wacht je nog op? Enjoy!

Coronavirus reisadvies Amerika

Kun je reizen naar Amerika? En wat is er open op locatie? Bekijk het actuele reisadvies voor de Verenigde Staten met een overzicht van Covid-19 restricties.

Los Angeles

Als je grote sterren wilt zien, is Los Angeles dé stad waar je moet zijn! Reis af naar de hoofdstad op het gebied van film en televisie en kijk je ogen uit, want voordat je het weet sta je oog in oog met een bekend persoon. Wil je misschien zelfs het huis van je idool bezichtigen? Geen probleem! Neem een tour langs de mooiste stekjes in Beverly Hills en Bel-Air of (als je het toch liever bescheiden houdt) loop dan een stuk over de Walk of Fame. Everybody seems so famous!

New York

New York: the city that never sleeps. Houd dus je ogen goed open want voordat je het weet zie je een beroemdheid voorbij lopen. Het is dé stad van het beste live entertainment zoals de shows op Broadway en ook enorme film en televisie maatschappijen zijn hier gevestigd. Ga maar eens na hoeveel films en series opgenomen zijn in de Big Apple. Dat is niet het enige! Want ook sterren als Madonna en Leonardo di Caprio hebben gekozen om te wonen in New York. Vanaf Wall Street in downtown New York tot aan Central Park kan je (als je geluk hebt) de sterren gewoon zien lopen.

Miami

Miami is niet alleen het subtropische vakantieoord voor jou, maar ook voor beroemdheden. Daarnaast worden er enorm veel films en series opgenomen in het zonnige paradijs en is er dus meer kans dat je de leukste beroemdheden tegen komt. Natuurlijk zijn er ook sterren die een mooi huisje hebben zoals Gloria Estefan, Lenny Kravitz en Ricky Martin. Maak een stop bij het News Café op de Ocean Drive of bezoek een willekeurige locatie op Lincoln Avenue, want dat zijn de beste plekjes om een beroemdheid te spotten in Miami!

Chicago

Voordat Hollywood de filmhoofdstad werd, was Chicago het centrum van de filmindustrie. Met meer dan 200 theaters en 5000 restaurants is het mogelijk om hier beroemdheden te spotten. Essanay Studios produceerde rond 1900 het grootste aantal films en ook Home Alone, Chicago Fire en The Oprah Winfrey Show zijn opgenomen in Chicago. Maar geen zorgen, ook nu zijn er genoeg sterren te spotten. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het originele Chicago Theatre!

Populairste bestemmingen Amerika

The City that Never Sleeps heeft altijd een bruisende sfeer en genoeg te doen! De Statue of Liberty, Central Park, Empire State Building, Times Square, je mag het allemaal niet missen bij een bezoekje aan deze kanjer van een stad! Verken de verschillende wijken en wandel als een echte New Yorker met een koffie in je hand door de straten van Manhattan.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over New York

Waag een gokje in één van de vele casino's aan The Strip, laat je trouwen door 'Elvis' in een roze Cadillac of ga naar een spetterende theatershow. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Las Vegas, de stad van plezier en vermaak. Bovendien ligt de stad dichtbij prachtige natuurparken als Hoover Dam, Death Valley en Red Rock Canyon.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Las Vegas

Het hart van de filmindustrie in Amerika is Los Angeles! Bezoek Hollywood en ook het wereldberoemde strand Venice Beach. Een selfie bij het Hollywood sign mag je natuurlijk niet overslaan. Houd je ogen open, je zou namelijk zomaar een beroemdheid kunnen spotten!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Los Angeles

Lekker zonnen! Want dat is wat je in Miami doet. Deze stad heeft een leuke mix van Amerikaanse en Caribische invloeden en is met haar prachtige stranden de perfecte zonvakantiebestemming. Klaar om Downtown Miami, Ocean Drive, South Beach en het natuurpark Everglades te verkennen?

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Miami

Wist je dat deze geliefde Amerikaanse stad op 43 heuvels is gebouwd? San Francisco heeft veel te bieden op het gebied van cultuur. Bezoek Alcatraz, fiets over de Golden Gate Bridge of struin door de straatjes op Union Square.

 1. Boek nu
 2. Lees meer

Chicago wordt ook wel Windy City genoemd en is met haar musea, bruisende nachtleven en architectuur een zeer populaire stad om te bezoeken. Vanaf Willis Tower heb je gegarandeerd een prachtig uitzicht over de stad.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Chicago

Orlando, een fijne vakantiebestemming voor het hele gezin. Want er zijn grote pretparken en wildwaterparken. Je vindt hier Walt Disney World, Universal Studios en Sea World. Voor kinderen én volwassenen zijn deze parken erg leuk!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Orlando

De hoofdstad van de VS mag natuurlijk niet ontbreken bij een reis naar Amerika. The White House, US Capitol, het Eisenhower Executive Building, je vindt ze allemaal in Washington. Vergeet geen bezoekje te brengen aan Capitol Hill en de wijk Georgetown!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Washington

Geïnteresseerd in de geschiedenis van de Verenigde Staten? In Boston vind je het John F. Kennedy Presedential Museum, het Museum of Afro-American History en ook The Freedom Trail. Wandel dan ook zeker door de wereldberoemde gangen van Harvard University.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Boston

Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia. Het is een moderne stad, waar bovendien het hoofdkantoor van Coca Cola gevestigd is. De attractieparken van Six Flags maken het ook een leuke stad voor gezinnen. Bezoek ook het High Museum of Art en het Museum of Design.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Atlanta

Auto huren in Amerika?

Amerika is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute langs de westkust voor je uit.

Meer vliegtickets naar Amerika

Toch naar een andere bestemming in Amerika? Check ze allemaal!

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Amerika