Vanaf Brussel naar
Honolulu

Vlieg vanaf Brussel naar Honolulu

Brussel - Honolulu

Vliegen vanaf Brussel Airport naar Honolulu is vaak net even iets voordeliger dan vliegen vanaf Schiphol en dus een aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het niet erg vinden wat verder te reizen voor een luchthaven. Je vliegt vanaf deze luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets Brussel - Honolulu (BRU-HNL)

Je vliegt vanaf Brussel naar Honolulu. Slim! Tickets met vertrek vanaf Brussel zijn namelijk vaak net iets voordeliger. Als je vanaf Brussel naar Honolulu vertrekt, is jouw vertrekluchthaven hoogstwaarschijnlijk Brussels Airport, ook wel Zaventum genoemd. Dit is de grootste luchthaven van België met jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers. De luchthaven biedt veel voorzieningen, zoals VIP-lounges, gratis WiFi, parkeergelegenheid, bagagekluizen en talloze winkels om tax free te shoppen. Geen reden dus om je voor je vertrek te vervelen!

Luchthaven Honolulu

Er is één luchthaven in Honolulu: Honolulu International Airport. De luchthavens beschikt over 3 terminals en is tevens de belangrijkste luchthaven van de staat Hawaii. Vanuit Honolulu Airport zijn er directe verbindingen naar Noord-Amerika, Azië en Australië.

Airlines

Vanaf Brussel kun je onder andere vliegen met British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en Turkish Airlines. Deze airlines vliegen vanaf Brussel naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Honolulu is dus goed bereikbaar vanaf Brussel.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Brussel vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar Honolulu. Het tijdsverschil met Honolulu is in de zomertijd 12 uur en in de wintertijd 11 uur. Kies je voor een dagvlucht Brussel-Honolulu, dan land je in de avond. Vertrek je ‘s avonds vanaf Brussel, dan land je overdag in Honolulu.

Naar Honolulu

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets HonoluluAndere vluchten