Je ticket naar
de cirkel van het leven
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Beleef Afrika op zijn best

Vliegtickets Afrika

Waar anders kan je het leven zo uitbundig beleven? Met een uitgestrekte savanne, de Big Five, prachtige stranden aan de lange kustlijn en gastvrije locals. Afrika heeft zoveel om verliefd op te worden en de wereld lijkt eindeloos.

Coronavirus reisadvies Afrika

Wanneer kun je weer naar Afrika reizen? En wat is er open op locatie? Bekijk ons reisadvies voor Afrika met een overzicht van Covid-19 restricties.

De roerige geschiedenis van Johannesburg maakt dat de stad een uniek karakter heeft. In het Apartheid museum kun je meer leren over die geschiedenis. Als je liever iets luchtigers bezoekt, ga dan naar het grote leeuwenpark of maak een dagtochtje naar de Wieg van de Mensheid.

 1. Johannesburg
 2. Lees meer over Johannesburg

De cirkel van het leven

"Nature's way of taking and giving back life to earth." Het symboliseert het universum dat schaars en paradijselijk is. Het leven heeft een oneindige energie; als er iets doodgaat, geeft het leven aan iets anders. Dat is precies wat je ervaart als je in Afrika staat.

Neem een kijkje in het de uitgesterkte savanne met de mooiste flora en fauna. Aan de ene kant zie je een kudde olifanten voorbij komen, terwijl je aan de andere kant tijgers ziet jagen. Het leven komt en gaat, dat besef je meer dan ooit als je het continent Afrika betreedt!

Als je staat op de Tafelberg is het uitzicht over Kaapstad adembenemend. Je kunt hier goed de mooie kustlijn en het natuurpark rond de berg zien. Nadat je benen moe zijn van de wandeling naar de top, kan je lekker uitrusten aan de mooiste stranden van de stad.

 1. Kaapstad
 2. Lees meer over Kaapstad

Bij Kenia denk je snel aan safari. Het Nairobi nationale park ligt vlak naast de stad en hier heb je zeker kans om een aantal van de Big Five te spotten. Ook het centrum voor de opvang van giraffes is erg leuk en interessant om te bezoeken en meer te leren over deze belangrijke dieren.

 1. Nairobi
 2. Lees meer over Nairobi

Het eiland Mauritius heeft prachtige stranden en diepgroene jungles. Een echt tropisch eiland dus! Bezoek het Black River Gorges National Park of de tempel Ganga Talao. Maar als je moe bent van het wandelen en reizen, kun je altijd heerlijk luieren op het witte strand.

 1. Mauritius
 2. Lees meer over Mauritius

115 eilanden tellen de Seychellen en de één is nog mooier dan de andere. Het Sainte Anne Marine National Park is een absoluut hoogtepunt, maar op elk eilandje kan je genieten van de mooiste stranden en de typische, afgesleten rotsen. Adembenemend!

 1. Seychellen
 2. Lees meer over Seychellen

Afrika maar dan anders

In deze levendige stad in Marokko is altijd iets te beleven. Bezoek de drukke markt Jemaa el-Fnaa en kijk je ogen uit! Ook het Bahiapaleis en de Majorelletuinen zijn een bezoekje waard. De architectuur, de mensen, de drukte: je wordt meteen verliefd op Marrakech.

 1. Marrakech
 2. Lees meer over Marrakech

De strandbestemming Tanger heeft luxe resorts waarin je helemaal kunt ontspannen. Maar de stad is meer dan alleen zand en zee. Het indrukwekkende paleis Dar el Makhzen en de grotten van Hercules mag je zeker niet overslaan bij een bezoekje aan deze stad.

 1. Tanger
 2. Lees meer over Tanger

Wie Egypte zegt, zegt Caïro. Deze stad is voor veel mensen het startpunt van een reis door Egypte. Vanuit Caïro kun je de pyramides van Giza en Djoser bezoeken, maar in de stad zelf is ook genoeg te beleven. Het Tharir plein en de Khan el-Khalili markt zijn erg mooi.

 1. Caïro
 2. Lees meer over Caïro

Alle vliegtickets naar Afrika

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Afrika