Ontdek de bijzondere, maar vooral heerlijke, Taiwanese keuken!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De verrukkelijke, Taiwanese keuken

Aziatisch eten zoals nooit tevoren! Dumplings, noodles, sushi en nog veel en veel meer. Je kunt er niet omheen in het prachtige en veelzijdige Taiwan! Overal vind je authentieke, kleine restaurantjes en gezellige avondmarkten waar je letterlijk elk Chinees en Taiwanees gerecht kunt proeven. Voor visliefhebbers is Taiwan al helemaal een paradijs, van oesters tot inktvis, er wordt een spectaculair gerecht van gemaakt. Ook zijn er veel Japanse invloeden (sushi!).

Een reis door Taiwan is niet compleet zonder het eten van de vele, heerlijke gerechten. Je gaat tijdens jouw rondreis al proevend en genietend van het eten het land door!

Ga vast even voorproeven!

Hoe reis je naar Taiwan?

China Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Taipei met de nieuwe Airbus 350.

Vlieg comfortabel in Economy class met 86 cm beenruimte!

En maak ook kennis met de Premium Economy Class, een klasse apart (1 meter beenruimte, priority check-in, 35 kg bagage)

Foodmarkets

Het stikt van de avondmarkten in Taiwan, zeker in Taipei, maar je vindt ze door het hele land. Het is er altijd gezellig druk en je ziet iedereen genieten van het lekkerste Taiwanese streetfood. Daarnaast is het eten ook nog eens ontzettend goedkoop, nog een reden om een bezoek aan een levendige nightmarket te brengen!

In het zuiden van het land is Wenhua Night Market een echte aanrader! Duizenden verkopers maken de heerlijkste gerechten voor een schijntje voor je klaar. Vooral de Kuo-Jing-Chen noodles schijnen heerlijk te zijn! Of doe de Fengjia Night Market van Taichung aan, wederom duizenden eetgelegenheden en andere winkels, allemaal geopend tot een uur of 2 's nachts!

Visgerechten

Taiwan is een eiland, dit heeft er onder andere voor gezorgd dat er veel vis gevangen en gegeten wordt! Ook zijn er veel Japanse invloeden waardoor je ook overal sushi kunt kopen. Maar de Taiwanezen hebben ook hun eigen draai aan veel visgerechten gegeven!

Een veelgegeten snack is een oesteromelet, maar ook de visballen soep doet het goed! Mosselen zijn in Taiwan ook echt héél erg populair. Daarnaast wordt er in veel gerechten milkfish gebruikt: gefrituurd, in soep, gebakken, je kunt het allemaal krijgen. Ook moet je niet raar opkijken als je ineens een kleine inktvis op je bord hebt liggen!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice