“Het gevoel van... even lekker weg”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Stedentrip Kaapstad

Kaapstad is een ontzettend diverse stad waar genoeg te beleven valt! Shoppen kan als de beste in één van de grote winkelcentra en je bent omringd door natuur. Iedereen kan zich prima vermaken in deze mooie stad!

Bezienswaardigheden in Kaapstad

Er is vroeger veel gebeurd in Zuid-Afrika, de Nederlanders hadden hier voetafdrukken achtergelaten en de slavernij heeft ook een grote rol gespeeld. Leer er meer over tijdens jouw stedentrip!

Lees meer over bezienswaardigheden in Kaapstad >>

Shoppen in Kaapstad

In Kaapstad zijn ontzettend veel mooie winkelcentra en markten te vinden, een dagje winkelen kan hier dus zonder problemen! Breng ook een bezoekje aan één van de vele foodmarkets!

Lees meer over shoppen in Kaapstad >>

Accommodaties in Kaapstad

Van hostels tot 5-sterrenhotels, in Kaapstad kan je door de hele stad en daarbuiten prima overnachten.

Lees meer over accommodaties in Kaapstad >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kaapstad

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kaapstad in de Zuid-Afrika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kaapstad.

Andere vluchten naar Zuid-Afrika