Wakker worden! Dit is een 1 april grap.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

UPDATE: Verdoofd vliegen blijft (nog even) toekomstmuziek

Zoals je wellicht al vermoedde is het te mooi om waar te zijn. Verdoofd Vliegen is inderdaad een 1 april grap. Ondanks de overweldigende reactie, blijft verdoofd vliegen vooralsnog toekomstmuziek.

Ben jij een van de duizenden enthousiaste vliegers die zich heeft ingeschreven voor de testvlucht? Check dan snel je mailbox. Daar vind je een kleine verrassing.

Neem deel aan de wereldprimeur! Verdoofd vliegen.

Vliegen is geweldig. Stap vandaag in een vliegtuig en morgen lig je op een tropisch strand aan de andere kant van de wereld. Het is echter niet alleen rozegeur en maneschijn. Irritaties van medepassagiers, een lange zit, weinig ruimte, vliegangst en de onvermijdelijke jetlag kunnen een lange vliegreis tot een ware nachtmerrie maken.

De oplossing voor al je vliegproblemen

Dit gaat veranderen! CheapTickets introduceert 'verdoofd vliegen'. Dankzij een nieuw ontwikkelde vorm van anesthesie biedt CheapTickets in samenwerking met Aeromexico de mogelijkheid aan om je vlucht verdoofd door te brengen. Alle onboard irritaties gaan aan je voorbij terwijl jij je in dromenland bevindt. Fris, fruitig en uitgeslapen stap je het vliegtuig uit om met een vliegende start aan je vakantie te beginnen.

Gratis testvluchten naar Mexico City

Het doel van de 'Verdoofd vliegen' is om vliegen een periode van rust te maken, zodat de passagier maximaal kan genieten en profiteren van de tijd op de bestemming. Het 'Verdoofd vliegen' bevindt zich momenteel nog in een testfase. Uit de test moet blijken dat dit inderdaad zo ervaren wordt en de passagier nergens hinder van ondervindt. Wanneer de test een succes blijkt, is het doel om het als extra optie aan te bieden op alle intercontinentale vluchten.

CheapTickets zoekt enthousiaste vliegers die als eerste gebruik willen maken van deze revolutie in vliegen. De eerste proeven zullen in juni plaats vinden op de route Amsterdam - Mexico City. Je kunt je via onderstaand formulier nog inschrijven voor een van de testvluchten. In ruil voor deelname aan enkele medische onderzoeken voor en na de vlucht, vlieg je gratis naar Mexico.

Veel gestelde vragen

Wat houdt de testvlucht precies in?

De testvlucht beperkt zich enkel tot de heenvlucht. Direct voor vertrek en na landing ondergaat de passagier een kort medisch onderzoek. Enkele dagen na aankomst wordt de passagier nog eenmaal onderzocht en in de week na terugkomst vindt een afsluitend interview plaats.

Word je niet hartstikke ziek van een verdoving?

Nee. Door deze nieuwe, lichtere vorm van verdoving word je in een 'gewone' slaap gehouden, zonder misselijkheid tot gevolg.

Hoe zit het met medische ondersteuning?

Er zal te allen tijde een arts aanwezig zijn op de vlucht om de narcose toe te dienen en te monitoren.

Word ik wel op tijd wakker?

Aan de hand van de op voorhand afgelegde medische proeven bepalen we je ideale dosis in combinatie met de duur van de vlucht. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wat tijd om wakker te worden en om jezelf op te frissen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice