Je ticket naar uitkijken naar die volgende reis

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Reisadvies Coronavirus (COVID-19) - Noord-Amerika

Langzaamaan kunnen we weer voorzichtig dromen van reizen. Op deze pagina vind je informatie over landgrenzen en maatregelen van landen in Noord-Amerika. Update: Canada heeft sinds september de landgrenzen geopend voor gevaccineerde reizigers. Amerika zal de landgrenzen vanaf 8 november openen.

Reisadvies populaire bestemmingen Noord-Amerika

Voor een aantal bestemmingen hebben we extra informatie verzameld; voor deze landen kun je meer gedetailleerd zien welke maatregelen gelden.

Ontdek Noord-Amerika

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Het reisadvies per land verandert in de coronacrisis constant. Check altijd de officiële site van de overheid voor de meest recente updates.
  • Het reisadvies kan in een land per provincie, regio of deelstaat verschillend zijn. Check altijd de officiële site van de overheid van het land waar jij naartoe wilt reizen voor de meest recente updates.
  • Mochten restaurants, cafés, winkels, hotels, stranden, musea, trekpleisters en nachtclubs heropenen, dan beschikken zij in de meeste gevallen over een beperktere capaciteit in verband met de coronamaatregelen die zij moeten handhaven.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice