Snel naar de zon
Last minutes Mexico
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vergelijk alle last minutes naar Mexico op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Mexico. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Mexico is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Veel dagen zon, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Mexico en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Mexico

De grootste stad van Latijns-Amerika mag je natuurlijk niet overslaan als je in Mexico bent! Deze mooie stad staat vol met musea, parken en mooie, oude gebouwen. Een goed startpunt van je reis.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Mexico City

Voor zon, zee en strand ben je in Cancún aan het goede adres! Je komt helemaal tot rust op het strand. Voor iets actievers bezoek je een natuurpark, ga je snorkelen of duiken of bezoek je een Mayatempel!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Cancún

Puebla is een ontzettend diverse stad! Beklim één van de vulkanen die stad omringen, bijvoorbeeld de Popocatépetl, maak een ritje in de kabelbaan over de stad of bewonder de mooie architectuur.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Puebla

Voor een vakantie van luieren, zwemmen en uitgaan is Puerto Vallarta the place to be in Mexico. Het gezellige centrum staat vol leuke winkeltjes, fijne restaurantjes en fantastische clubs! Je zomer kan niet meer stuk!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Puerto Vallarta

De tweede stad van Mexico staat bekend als de stad van de tequila en mariachi, een erg goede combi! Je geniet van het Mexicaanse stadsleven in het gezellige oude centrum van Puebla, waar je de rijke historie nog goed terugziet.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Guadalajara

Meer last minutes naar Mexico

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets MexicoAndere vluchtenCheapTickets.nl