*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Ontdek Zagreb met een citytrip!

Cultuur, historie, kunst, architectuur en heerlijk eten. Zagreb heeft het allemaal! Geniet in een van de vele parken, drink een koffietje in de leukste cafeetjes, bewonder de prachtige architectuur en geniet van de sfeer van Zagreb. Het maakt niet uit welk seizoen het is, Zagreb is het hele jaar door de perfecte bestemming voor een citytrip! Vlieg voordelig met Croatia Airlines naar Zagreb, al vanaf €129*.

Make the moment in Zagreb

Deze bezienswaardigheden in Zagreb mag je niet missen!

Ban Josip Jelačić plein

Ban Jelačić Plein is het sociale ontmoetingspunt van Zagreb, velen komen hier om een koffietje te drinken en te genieten van het drukbezochte plein en het prachtige Manduševac plein. Overdag is het de perfecte plek om lekker te relaxen op een terrasje en na zonsondergang tovert het plein zich om tot een bruisende uitgaansplek!

Katherdraal van Zagreb

De Kathedraal van Zagreb is het bekendste gebouw van de stad. De kathedraal, gebouw in de 13e eeuw, is het heiligste gebouw in Zagreb en een van de meest waardevolle monumenten uit de Kroatische cultuur. De twee torens van de kathedraal zijn vanuit heel Zagreb te zien. Een leuke tip, achter de kathedraal vind je de ‘verborgen oase’ Park Ribnjak!

Dolac

Dolac is de populairste markt in Zagreb. Centraal gelegen en groot. Veel lokale kleine boeren verkopen hier hun producten en dat geeft Dolac een knusse sfeer. Of je er nou heen gaat voor de heerlijke biologische producten of gewoon voor de gezelligheid, in Dolac geniet je altijd. En ben je gek op bloemen? Dan ga je zeker genieten als je de bloemenmarkt ziet!

Marija Jurić Zagorka appartement

Aan de Dolac straat op nummer 8 vind je een appartement ter herdenking aan Marija Jurić Zagorka. Marija was de eerste vrouwelijke journalist, feminist en een van de meest gelezen auteurs in Kroatië! In het appartement vind je alles over haar leven. Dichtbij Marija’s appartement vind je ook een standbeeld van haar. Een bezoek aan dit appartement is echt een culturele must!

Zagreb 360°

Zagreb 360° is gevestigd in het hartje van Zagreb. De skyscraper aan de Ilica straat heeft 17 verdiepingen en is 70 meter hoog. Op de bovenste verdieping is een panorama deck waar je kan genieten van het prachtige uitzicht van Zagreb! Je kan zelf kiezen of je de trap of de lift neemt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je geniet van het prachtig uitzicht!

Centar Kaptol

Tkalčićeva straat is een drukbezochte straat in Zagreb, hier vind je cafeetjes en leuke winkeltjes! Aan het eind van deze straat vind je de winkelcentrum Centar Kaptol. Hier vind je luxe winkels en de lekkerste delicatessen. Centar Kaptol is een modemekka, en het is dan ook heel gewoon om tijdens het winkelen een modeshow aan te treffen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice