Klant in de Cockpit

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Klant in de Cockpit

Altijd al willen weten hoe het voelt om de koers te bepalen van een enorm bedrijf? CheapTickets.nl geeft je een kans om dit te doen. Dit jaar hebben we een nieuw concept geïntroduceerd: Klant in de Cockpit. Hierbij worden klanten uitgenodigd om in de cockpit plaats te nemen en hun mening te geven over verschillende elementen van CheapTickets.nl en de reiswereld.

Klant in de Cockpit I - vrijdag 3 januari 2014 - Hoofdkantoor Amsterdam

De eerste cockpit-dag was een groot succes. We ontvingen onze klanten op het hoofdkantoor in Amsterdam en namen de klant mee in het boekingsproces van CheapTickets.nl. Daarnaast werden een aantal actuele reisthema's krtisch onder de loep genomen en genoten we van een hapje en een drankje met uitzicht over onze hoofdstad.

Klant in de Cockpit II - vrijdag 16 mei 2014 - Rotterdam The Hague Airport

De tweede cockpit was een geweldige dag. De cockpit-dag werd georganiseerd op Rotterdam The Hague Airport. We gingen met de klant in discussie over hoe zij ons merk ervaren en waarderen. Komt dit overeen met waar het merk CheapTickets.nl voor staat? Daarnaast kregen we een rondleiding over de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport en genoten we van de heerlijke hapjes op het zonnige terras.

Als deelnemer van Klant in de Cockpit ga je uiteraard niet met lege handen naar huis! Na deelname staat er een goed gevulde goodiebag voor je klaar, inclusief CheapTickets.nl reischeque t.w.v. € 75,-.

De nieuwe Klant in de Cockpit staat al weer op de planning:

Zondag 17 augustus 2014 - Thema: Sport & Reizen
De locatie houden we nog even geheim, maar het zal een zomers tafereel worden!

Heb jij affiniteit met zowel reizen als sport? Dan is deze cockpit editie echt iets voor jou! Schrijf je nu hier in voor de nieuwe editie. Let op: er zijn beperkte plaatsen, dus wees er snel bij! De officiële Klant in de Cockpit uitnodigingen worden tijdig naar je toegestuurd.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice