Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Met kerst naar

Kopenhagen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Kerstshoppen in Kopenhagen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Jouw kerstweekend naar Kopenhagen begint hier

Wist je dat de kerstman uit Groenland (wat bij Denemarken hoort) komt? Kopenhagen is dus een mooie stad om eens naartoe te gaan om te gaan kerstshoppen! Het is op en top kerst in de Deense hoofdstad, alleen al vanwege het koude weer en de grote kans op sneeuw, maar de straten zijn ook gezellig versierd.

Wat mag je absoluut niet missen als je met kerst in Kopenhagen bent? Wij nemen je een weekend mee langs de leukste kerstmarkten, winkelstraten en activiteiten in de stad. Snuif dat heerlijke kerstgevoel op!

Dag 1 - Overdag

Kopenhagen is altijd een leuke stad om te bezoeken, er zijn veel bezienswaardigheden en je kan er super goed winkelen. Ook qua eten valt er genoeg te ontdekken, te beginnen met het ontbijt! Een typisch Deens ontbijt is smørrebrød, roggebrood belegd met werkelijk vanalles. Aamans (Locatie: Øster Farimagsgade 10-12) geeft een moderne twist aan het smørrebrød, voor een stevig, Deens ontbijt moet je hier zijn!

Lees meer

Dag 1 - Avond

Na een dag attracties en struinen over de kerstmarkt lust je ongetwijfeld wat te eten. Ga altijd eten waar de locals ook eten! Café Apropos (Locatie: Halmtorvet 12) serveert onder andere heerlijke hamburgers, pasta's en steaks voor goede prijzen, waardoor je ook tussen veel Denen zit. Nog geen zin om naar je hotel terug te gaan? Nyhavn is 's avonds ontzettend leuk verlicht en je kan er tot laat een drankje doen.

Lees meer

The next day...

Er zijn genoeg kerstmarkten om wel meer dan 2 dagen te vullen in Kopenhagen, maar dit is onze laatste dag (helaas). Voor pannenkoeken, muffins, versgeperste sapjes en meer kan je terecht bij Granola (Locatie: Værnedamsvej 5). Het restaurantje doet heel nostalgisch aan, heel erg jaren '30. Compleet het tegenovergestelde van het Deense design eigenlijk. Je kan hier ook heerlijk lunchen en dineren!

Dag 2 - Overdag

Verspreid door de stand vind je nog meer kerstmarkten, bijvoorbeeld bij de Nyhavn, Kongens Nytorv en tegenover Tivoli op Axeltorv, de Hans Christian Andersenmarkt (één van de leukste markten van Kopenhagen!). Loop er een aantal af en geniet van de kerstsfeer, de leuke kraampjes en de heerlijke etensgeuren terwijl je op zoek bent naar leuke kerstcadeautjes.

Lees meer

Dag 2 - Avond

Nog een leuke plek om te luchen of 's avonds wat te eten is de grote, maar sfeervolle foodhall, Copenhagen Streetfood. Niet echt in het centrum, dus pak het ov, het is het echt waard! Je kan hier verschillende soorten streetfood uitproberen. Van Braziliaans vlees met groenten tot de lekkerste sushi, het wordt voor je neus klaargemaakt en het is allemaal lekker!

Lees meer

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl