Fly-Drives
Zweden

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Zweden

Zweden: een land wat haar natuur heeft omarmd maar ook fantastische steden heeft voortgebracht. Je ontdekt het allemaal met de auto, want daar leent het land zich perfect voor! Goede wegen en je rijdt constant door een prachtige omgeving. Waar wacht je nog op?

Waar te beginnen, je kunt namelijk naar bestemmingen door het hele land vliegen. De mooiste startpunten voor een roadtrip door Zweden zetten we voor je op een rij.

Stockholm

Het Venetië van het Noorden bestaat uit 14 eilandjes, verbonden met elkaar door tientallen bruggetjes. Op een klein uurtje rijden vind je een van de oudste dorpjes van het land en een prachtig, sprookjesachtig kasteel!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Stockholm
Malmö

De stad waar de brug vanuit Denemarken aan land komt: Malmö. In de buurt van deze gezellige stad vind je Lund, een leuke universiteitsstad, maar ook Kopenhagen in het mooie Denemarken is erg goed bereikbaar!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Malmö
Göteborg

De tweede grootste stad van Zweden is Göteborg, gelegen aan de westkust van het land. De natuur in de omgeving is echt fantastisch, een rit naar de zee en naar de kleine eilandjes voor de kust is een echte must.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Göteborg
Skelleftea

Niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij een reis naar Zweden, maar het noorden van het land is prachtig! Ontdek de natuur door te gaan kanoën, mountainbiken of hiken. Of natuurlijk rijden!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Skelleftea
Kiruna

Nog noorderlijker ligt de stad Kiruna, in het magische Lapland! Je komt hier naartoe voor slederitten met husky's, het bekende ijshotel en vooral veel sneeuw. Het hoge noorden is een groot avontuur.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Kiruna

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Zweden

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Zweden? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets ZwedenAndere vluchtenCheaptickets.nl