Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives op Lissabon

Lissabon is een prachtige stad welke je minimaal één keer in je leven moet bezoeken. Shoppen, cultuur snuiven en heerlijk eten is allemaal onderdeel van deze wereldstad, genieten! Dwaal door de kleine straatjes van het oude centrum en maak een ritje in een geel trammetje. Maar in de omgeving is ook vanalles te ontdekken, van mooie natuur tot Unesco werelderfgoed. Huur een auto en ga er op uit!

Wij hebben een route langs de mooiste plekjes rondom Lissabon voor je uitgestippeld!

Bijzondere bezienswaardigheden op Lissabon

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken op Lissabon, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Sintra
Sintra is, met goede reden, een Unesco werelderfgoed, onmisbaar dus als je in Lissabon bent. Pak de auto en ontdek de prachtige, felgekleurde kastelen in een geweldige omgeving. Trek hier zeker 2 dagen voor uit!

Cascais
Een tripje naar de kust is altijd leuk. Bezoek het oude dorpje Cascais, met mooie 19e eeuwse architectuur, een drukke haven en een gezellig oud centrum. Je eet hier natuurlijk vis in een van de vele visrestaurantjes.

Cabo da Roca
Wist je dat je in Portugal het meest westerse stukje vasteland van Europa kunt bezoeken? Cabo da Roca is een klif, hoog boven de zee met onder andere een mooie vuurtoren. Het uitzicht over de oceaan is geweldig!

Paleis van Queluz
Net buiten Lissabon ligt het stadje Queluz, wat bekend staat om het grote paleis. Tegenwoordig zit er een museum voor decoratieve kunsten in het gebouw. Maak ook een wandeling door de grote tuinen, met mooie meertjes en fonteinen.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice