Fly-Drives
Kroatië

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Kroatië

Kroatië is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Kroatië heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel mooie natuur heeft, zoals grote watervallen, lichtgevende grotten, steile kliffen en mooie stranden. Deze natuur wordt afgewisseld met gezellige steden waar je kunt genieten van Kroaatse gastvrijheid. Ontdek bijzondere steden als Split en Dubrovnik.

De gebieden bij de Dalmatische kust, de Plitvicemeren en de eilanden in de Adriatische Zee zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Kroatië voor je op een rij.

Dubrovnik

In het zuiden van Kroatië, aan de Dalmatische kust, ligt een pareltje. Rode daken, kleine huisjes gebouwd op ruige rotsen, dat is Dubrovnik! Met de auto kun je vanuit de stad op een veerpont naar het eiland Mljet of langs de kust rijden richting het noorden.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Dubrovnik
Split

Eilandhoppen is the way to go in Split. Er gaan veel pontjes vanuit de stad. Met de auto kun je de kleinere eilanden dus ook ontdekken, maar je kunt vanuit Split ook het binnenland inrijden, richting de bergtop Kamešnica op de grens met Bosnië.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Split
Zadar

Het rustige Zadar verrast je in de avonduren. Je kunt hier namelijk heel goed uitgaan! Vaar vanuit Zadar met de auto bovendien over naar het eiland Otok Kornat voor het mooie Kornati nationale park. Het prachtige Paklenica is ook dichtbij Zadar.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Zadar
Zagreb

Op weg van Zadar naar Zagreb kom je langs het beroemdste nationale park van Kroatië, de Plitvicemeren. Bovendien kun je met een fly-drive vanuit Zagreb ook het mooie park Žumberak tegen de Sloveense grens ontdekken. Zagreb zelf is hip en bruisend.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Zagreb
Pula

Pula ligt op een uitgestoken puntje land in de Adriatische Zee. Autoroutes vanuit Pula brengen je langs de prachtige kust waar je kunt genieten van mooie uitzichten en elke avond de zonsondergang kunt bekijken. Bezoek bovendien ook het nabijgelegen park Brijuni.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Pula

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute door het hele land voor je uit.

Meer fly-drives Kroatië

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Kroatië? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets KroatiëAndere vluchtenCheaptickets.nl