Fly-Drives
Italië

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Italië

Italië is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Toscane is met name populair voor een roadtrip en dat is niet zonder reden! Dit gebied heeft uitgestrekte wijnvelden over rollende heuvels, maar ook pittoreske dorpjes en grote culturele steden. Ontdek bijzondere steden als Florence, Rome, Napels en Pompeï en geniet ondertussen van het aangename klimaat en heerlijke Italiaanse pizza en pasta.

Naast Toscane zijn het eiland Corfu en de regio's Sardinië, de Sorrentijnse kust en Apulië populaire gebieden voor een rondreis door Italië. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Italië voor je op een rij.

Florence

Florence: een perfect startpunt voor jouw rondreis door Toscane. Bezoek de prachtige wijnvelden en pittoreske dorpjes of bezoek bekende steden als Siena en Pisa. Zo bezoek je de prachtige rode daken van Florence en de toren van Pisa in één vakantie!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Florence
Bari

Bari is het middelpunt van Apulië en een ideaal startpunt voor een roadtrip door de hak van Italië. In deze regio kun je genieten van de mooie kustlijn, de witte dorpjes op kliffen en de prachtige uitzichten. Ook de stad Lecce is hier zeker een bezoekje waard!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Apulië
Cagliari

Cagliari is de grootste stad op het Italiaanse eiland Sardinië, het perfecte gebied voor een fly-drive vakantie. Ontdek de lagune van Santa Gilla en de druipsteengrot bij Ulássai. Het zuiden van Sardinië heeft mooie zandstranden met een rotsig binnenland.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Cagliari
Napels

Een fly-drive door Campanië begint in Napels. Dit gebied staat bekend om de Vesuviusvulkaan en de prachtige Amalfikust. De kust biedt mooie uitzichten over baaien van de Tyrreense Zee. Bezoek ook verschillende eilanden voor de kust zoals Capri en Sorrento.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Napels
Palermo

Palermo is de grootste stad van Sicilië. De kust van het eiland is meer dan 1.000 kilometer lang en bestaat uit uitgestrekte stranden en een heerlijke zon. Verder kun je op Sicilië genieten van veel bijzondere bomen en kun je de vulkaan Etna bezoeken.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Palermo
Rome

Rome mag natuurlijk niet ontbreken als startpunt van een fly-drive. Deze grote stad staat vol met historische hoogtepuntjes, zoals het Colosseum en het Forum Romanum. Maar Rome is ook een goed startpunt voor autoroutes naar het mooie Tivoli, Napels, Civitavecchia en Frosinone.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Rome

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Italië

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Italië? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets ItaliëAndere vluchtenCheaptickets.nl