Fly-Drives
Frankrijk

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Frankrijk

Frankrijk is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Frankrijk heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel verschillende natuurgebieden heeft. Van hoge bergen tot paarse heidevelden, van glooiende heuvels tot uitgestrekte zee. Bij een autoroute door Frankrijk kun je alles beleven! Onderweg kom je ook nog eens schattige dorpjes en grote steden tegen. Bijvoorbeeld Parijs, Nice, Marseille of Bordeaux.

De gebieden bij de Alpen, Pyreneeën, Normandië en het eiland Corsica zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Frankrijk voor je op een rij.

Parijs

Niet alleen is Parijs één van de mooiste steden van Europa, het is ook jouw toegang tot de regio Normandië. Met een fly-drive naar Parijs ontdek je de historische dorpjes en kustlijn. Volg bijvoorbeeld de Seine door het landschap.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Parijs
Lyon

Vanuit Lyon, de charmante rivierstad, kun je met de auto zo de Franse Alpen inrijden. Neem de Col de la Bonnette, de hoogste weg van Europa. Op 2807 meter hoog heb je een prachtig uitzicht vanuit jouw autoraampje. Haren in de wind!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Lyon
Bordeaux

Heerlijke wijn wordt verbouwd bij de stad Bordeaux. Met een fly-drive naar deze stad rijd je tussen wijnvelden naar bijvoorbeeld het natuurpark van Gascogne. Ga verder langs de kust of terug het binnenland richting de bergen in het zuiden.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Bordeaux
Nice

Het kleurrijke pareltje Nice is alleen al de moeite waard om te bezoeken. Maar met een auto kun je vanuit Nice nog meer mooie stranden aan de Cote d’Azur bezoeken. Elke dag uit de auto stappen en met je voeten landen in een ander stukje strand!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Nice
Toulouse

Het historische Toulouse is de poort voor jouw fly-drive door de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk. Ook ligt Languedoc dichtbij. Dit dorpje met een mooi stukje natuur aan de oostkust van Frankrijk trekt al honderden jaren toeristen die zich laten verwonderen.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Toulouse
Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica, een Frans eiland naast de oostkust. Het eiland bestaat bijna helemaal uit bergen, maar je kunt er ook heerlijk eten en het leuke Ajaccio ontdekken. Pittoreske stadjes en 1000 kilometer kustlijn staan tot je beschikking.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Ajaccio

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Frankrijk

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Frankrijk? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets FrankrijkAndere vluchtenCheaptickets.nl