Fly-Drives
Engeland

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Engeland

Engeland is een geweldig land voor een mooie rondreis met de auto. Dat links rijden heb je snel genoeg onder de knie, dus laat je daar zeker niet door tegenhouden! Rijd naar het meest zuidelijke puntje of zoek de hooglanden van Schotland op, er valt zoveel te ontdekken.

Begin in Londen en ga richting het noorden, je komt naast fantastische natuur ook geweldige steden tegen, zoals Liverpool, Newcastle en Edinburgh. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist in het noorden te beginnen en de wegen naar het zuiden te volgen. De mooiste startpunten voor een roadtrip door Engeland zetten we voor je op een rij.

Londen

Londen is een fantastische stad! Talloze bezienswaardigheden, restaurants en winkels om je dagen bezig te houden. Pak zeker de auto, in de omgeving vind je Stonehenge of Oxford. Enjoy!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Londen
Manchester

Ook in de omgeving van Manchester is ontzettend veel te doen: bezoek het nabijgelegen Liverpool, rijd door het Peak District National Park en ga een dagje naar het strand van Southport.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Manchester
Edinburgh

Tijdens een roadtrip door Engeland mag je Schotland natuurlijk niet overslaan. De indrukwekkende bergen, grootse meren en bijzondere legendes. Ga jij het monster van Loch Ness in Inverness spotten?

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Edinburgh
Newcastle

Newcastle is een gezellige, kleinere stad in het oosten van Engeland. Trek een dag uit voor de stad zelf en ontdek de rest van de tijd de omgeving, met geweldige natuur en heerlijke stranden!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Newcastle
Bristol

Bristol is een oude stad, met veel verhalen en legendes. Op slechts een steenworp afstand vind je de Cotswolds, met pittoreske heuvels en landelijke boerderijen. En die ontdek je het beste met de auto!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Bristol

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Engeland

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Engeland? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets EngelandAndere vluchtenCheaptickets.nl