Fly-Drives
Cyprus

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Cyprus

Cyprus staat bol van de geschiedenis, dat krijg je als het eiland half Grieks en half Turks is! Maar het is ook een geweldig eiland voor een heerlijke strandvakantie. Een combinatie van deze 2 is perfect!

Op het eiland zijn prachtige Romeinse ruïnes en kleine dorpjes te vinden waar je het gevoel hebt dat je terug in de tijd bent gegaan. Je proeft hier de bijzondere Griekse en Turkse cultuur, maar proef ook zeker de heerlijke Cypriotische cuisine. Die is natuurlijk zwaar beïnvloed door de Griekse en Turkse keuken, dus geniet van de baklava's en de heerlijke kebabs. Klinkt als een mooie vakantie!

Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten en de highlights die je onderweg niet mag missen door Cyprus voor je op een rij.

Ercan International Airport is één van de luchthavens op Cyprus. Op 8 kilometer afstand ligt de eerste bestemming, de hoofdstad Nicosia! De hoofdstad is opgedeeld in 2 delen, namelijk het Griekse en het Turkse deel. Een bijzondere stad op een bijzonder eiland!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Ercan

Paphos ligt in het zuidwesten, aan de kust. Een geweldige bestemming voor een heerlijke strandvakantie, maar in de buurt vind je ook mooie archeologische opgraafplekken en kunnen er leuke activiteiten ondernomen worden. Combineer cultuur met strand!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Paphos

In de Baai van Larnaca vind je de gelijknamige stad. Heerlijk voor een fijne strandvakantie! Bij de stad ligt een groot zoutmeer, spot hier flamingo's en breng een bezoekje aan het Hala Sultan Tekke, een oude moskee aan de rand van het meer.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Larnaca

Bijzondere bestemmingen op Cyprus

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken door Cyprus kun je dorpen en natuur ontdekken waar je niet met het vliegtuig kunt komen! Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets CyprusAndere vluchtenCheaptickets.nl