Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Newcastle Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Newcastle Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Newcastle Airport

Adres En Parkeren

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Newcastle Airport

Het adres van Newcastle Airport is:

Woolsington
Newcastle upon Tyne NE13 8BZ
Verenigd Koninkrijk

Met de auto vanaf of naar Newcastle Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Newcastle Airport? Vanaf de luchthaven van Newcastle is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Newcastle Airport is zo'n 12 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Newcastle Airport

Metro
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Newcastle Airport? Dan neem je het Nexus metronetwerk. Je bent hiermee binnen zo'n 25 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Newcastle Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Newcastle Airport rijden er meerdere buslijnen naar verschillende punten in de stad. Bus 74 brengt je direct naar het centrum van Newcastle. Deze stopt op de volgende stations: Hexham, Oakwood, Great Whittington, Matfen, Stamfordham, Darras Hall, Ponteland, Newcastle Airport, Kingston Park, Cowgate, Newcastle.

Met de taxi vanaf of naar Newcastle Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Newcastle Airport? Vanaf de luchthaven van Newcastle ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Newcastle Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Newcastle Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Newcastle Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Fast Track Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt.

Long Stay Parking

Handig voor reizigers die voor een langere tijd hun auto willen parkeren. Boek deze optie ruim voor vertrek en bespaar zo geld en tijd.

Medium Stay Parking

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij Medium Stay Parking. De eerste 15 minuten betaal je niets. Deze plek is ook ideaal voor als je de auto zeven dagen of minder wil parkeren.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl