Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Marco Polo Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Marco Polo Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Marco Polo Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Marco Polo Airport

Het adres van Marco Polo Airport is:

Via Galileo Galilei 30/1,
30173 Tessera,
Venezia VE, Italië

Met de auto vanaf of naar Marco Polo Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Marco Polo Airport? Vanaf de luchthaven van Venetië is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Marco Polo Airport is zo'n 13 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Marco Polo Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Marco Polo Airport? Dan neem je de trein naar het centrum. Je moet echter eerst wel de bus of een taxi nemen om bij het treinstation te komen. Je bent dan binnen zo'n 25 tot 35 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Marco Polo Airport met de bus is zo'n 40 minuten. Vanaf Marco Polo Airport rijdt er elke 15 minuten een bus richting het centrum.

Met de taxi vanaf of naar Marco Polo Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Marco Polo Airport? Vanaf de luchthaven van Venetië ben je met de taxi ongeveer 40 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met het geregistreerde taxibedrijf, Cooperativa Artigiana Radiotaxi, om een taxi te reserveren.

Parkeren op Marco Polo Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Marco Polo Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Marco Polo Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Stop & Go

Je kunt hier parkeren als je kort wilt parkeren. De eerste tien minuten zijn gratis. Dit is dus de ideale plek als je iemand wilt afzetten!

Short Term Parking

Je kunt hier parkeren als je een uur of langer moet parkeren. Deze parkeerplekken zijn erg dicht bij de terminal.

Terminal Parking

Er zijn meerdere parkeergelegenheden waar je kunt parkeren als je op vakantie gaat. Let op: de verschillende parkeergelegenheden hanteren verschillende prijzen en duur van het parkeren (bijvoorbeeld, dat je pas vanaf langer dan twee uur kan parkeren). Check van tevoren dus de website van de luchthaven zelf en weet hoeveel jij kwijt bent.

Long Stay Parking

Deze parkeerplekken liggen iets verder van de terminal. Je kunt deze van tevoren boeken tegen een gereduceerde prijs.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl