Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

London Luton Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar London Luton Airport | Cheaptickets.nl
Voorzieningen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op London Luton Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres London Luton Airport

Het adres van London Luton Airport is:

Airport Way
Luton LU2 9LY,
Verenigd Koninkrijk

Met de auto vanaf of naar London Luton Airport

Ga je met de auto vanaf of naar London Luton Airport? Vanaf de luchthaven van London Luton is het ongeveer anderhalf uur rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en London Luton Airport is zo'n 51 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar London Luton Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar London Luton Airport? Dan neem je de trein. Je kunt vanaf hier zowel naar de stad reizen, als verder naar het zuiden. Ook kun je vanaf hier de trein juist naar het noorden nemen. Als je naar de stad Londen reist, duurt de treinreis ongeveer 40 minuten. Tijdens de spitsuren vertrekt de trein elke 10 minuten.

Bus
De reistijd vanaf of naar London Luton Airport met de bus is zo'n 50 minuten. Er rijden bussen dag en nacht richting het centrum. De operators die naar de stad rijden zijn National Express, Green Line en easyBus.

Met de taxi vanaf of naar London Luton Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar London Luton Airport? Vanaf de luchthaven van Londen ben je met de taxi ongeveer anderhalf uur onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op London Luton Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf London Luton Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op London Luton Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Priority Parking

Deze parkeerplekken zijn het dichtst bij de terminal. Je kunt deze het beste van tevoren boeken, hiermee kun je tot 70% besparen.

Park Mark Safer Parking

Deze parkeerplaatsen zijn beveiligd en vrij dicht bij de terminal. Ook deze kun je van tevoren boeken. Bespaar hiermee tot 70%.

Drop off

Je kunt heel dichtbij de terminal iemand droppen. Echter wordt hier wel geld voor gevraagd. Er zijn verschillende gebieden waar je gratis even kunt staan, volg de bordjes waar dat precies kan. Je kunt uiteraard hier ook iemand ophalen! Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl