Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Johannesburg Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Johannesburg Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Johannesburg Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Johannesburg Airport

Het adres van Johannesburg Airport is:

O R Tambo Airport Rd
Johannesburg, 1627
Zuid-Afrika

Met de auto vanaf of naar Johannesburg Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Johannesburg Airport? Vanaf de luchthaven van Johannesburg is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Johannesburg Airport is zo'n 21 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Johannesburg Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Johannesburg Airport? Dan neem je de trein. Hij stopt in de buurten Sandton en Pretoria. Vanaf hier kun je eventueel de bus nemen als je nog verder moet reizen. Ook is er parkeergelegenheid. Je bent hiermee binnen zo'n 20 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Johannesburg Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Je kunt de bushaltes buiten de nationale en internationale terminals vinden. Je kunt hier kiezen voor een stadsbus of een minivan.

Met de taxi vanaf of naar Johannesburg Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Johannesburg Airport? Vanaf de luchthaven van Johannesburg ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Johannesburg Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Johannesburg Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Johannesburg Airport is eenvoudig. Het vliegveld heeft vele parkeergelegenheden rondom de terminal. De een iets verder weg dan de ander. Je betaalt uiteraard minder voor de parkeerplaatsen die verder weg liggen, je wordt dan met een shuttle busje naar de terminal gebracht. Dit duurt maximaal 5 minuten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl