Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Joensuu Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Joensuu Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Joensuu Airport

Adres en Parkeren

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Joensuu Airport

Het adres van Joensuu Airport is:

Lentoasemantie 30
80140 Joensuu
Finland

Met de auto vanaf of naar Joensuu Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Joensuu Airport? Vanaf de luchthaven van Joensuu is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Joensuu Airport is zo'n 12 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Joensuu Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Joensuu Airport met de bus is zo'n 25 minuten. Vanaf Joensuu Airport rijdt er elk dag een bus naar het centrum van Joensuu.

Met de taxi vanaf of naar Joensuu Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Joensuu Airport? Vanaf de luchthaven van Joensuu ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Joensuu Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Joensuu Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Joensuu Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt verschillende parkeermogelijkheden. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per uur of per dag. Het is ook mogelijk om te betalen met de EasyPark mobiele app van Joensuu Airport.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl