Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Innsbruck Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Innsbruck Airport | Cheaptickets.nl
Voorzieningen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Innsbruck Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Voorzieningen op Innsbruck Airport

Innsbruck Airport is de grootste luchthaven van Tirol en beschikt over enkele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen of de skipiste op. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Innsbruck Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Busstation
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Innsbruck Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Innsbruck Airport heeft een aantal restaurants en een café. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Innsbruck Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Innsbruck Airport! Het vliegveld beschikt over enkele duty free shops, zodat je die ene fles drank of dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl