Vlieg voordelig van en naar Grande Prairie Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Grande Prairie Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Grande Prairie Airport in 't kort

Grande Prairie Airport is een luchthaven in de Canadese provincie Alberta. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 6 kilometer ten westen van de stad Grande Prairie zelf. Je staat dus binnen een 15 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Grande Prairie Airport

Parkeren op Grande Prairie Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Grande Prairie Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Grande Prairie Airport >>

Airlines en bestemmingen van Grande Prairie Airport

De luchtvaartmaatschappijen Air Canada Express en WestJet vliegen naar en vanaf Grande Prairie Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar Calgary en Edmonton in Canada.
Alles over de airlines en bestemmingen van Grande Prairie Airport >>

Voorzieningen op Grande Prairie Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Grande Prairie naar bestemmingen binnen Canada. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Grande Prairie Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice