Vlieg voordelig van en naar Ferihegy Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Ferihegy Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Ferihegy Airport in 't kort

Ferihegy Airport is een grote luchthaven in Hongarije. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 25 kilometer ten zuidwesten van Budapest zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Ferihegy Airport

Parkeren op Ferihegy Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Ferihegy Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Ferihegy Airport >>

Airlines en bestemmingen van Ferihegy Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Turkish Airlines en Pegasus vliegen naar en vanaf Ferihegy Airport. Ferihegy Airport is een belangrijke hub van Ryanair en Wizz Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Ferihegy Airport de drukste luchthaven van Hongarije. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar vele bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Ferihegy Airport >>

Voorzieningen op Ferihegy Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Budapest naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Ferihegy Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice