Vlieg voordelig van en naar Faisalabad International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Faisalabad International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Faisalabad International Airport in 't kort

Faisalabad International Airport is een luchthaven in Faisalabad, een stad in de Pakistaanse provincie Punjab. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Faisalabad zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Faisalabad International Airport

Parkeren op Faisalabad International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven goede mogelijkheden om vanaf Faisalabad International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Faisalabad International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Faisalabad International Airport

Grote airlines als Air Arabia, Flydubai en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Faisalabad International Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar 11 bestemmingen in het Midden-Oosten.
Alles over de airlines en bestemmingen van Faisalabad International Airport >>

Voorzieningen op Faisalabad International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Faisalabad naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Faisalabad International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice