Vlieg voordelig van en naar Edinburgh Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Edinburgh Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Edinburgh Airport in 't kort

Edinburgh Airport is de drukste luchthaven van Schotland. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 13 kilometer ten oosten van Edinburgh zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Edinburgh Airport

Parkeren op Edinburgh Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Edinburgh Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Edinburgh Airport >>

Airlines en bestemmingen van Edinburgh Airport

Grote airlines als easyJet, KLM en Brussels Airlines vliegen naar en vanaf Edinburgh Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Edinburgh Airport de drukste luchthaven van Schotland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 85 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Edinburgh Airport >>

Voorzieningen op Edinburgh Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Edinburgh naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Edinburgh Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice