Vlieg voordelig van en naar Alice Springs Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Alice Springs Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Alice Springs Airport in 't kort

Alice Springs Airport is een kleine luchthaven in het midden van Australië. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 13 kilometer ten zuiden van Alice Springs zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Alice Springs Airport

Parkeren op Alice Springs Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Alice Springs Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Alice Springs Airport >>

Airlines en bestemmingen van Alice Springs Airport

Airlines als Virgin Australia, QantasLink en Alliance Airlines vliegen naar en vanaf Alice Springs Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Alice Springs Airport een redelijk druk bezochte luchthaven in Australië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar diverse grote steden in Australië kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Alice Springs Airport >>

Voorzieningen op Alice Springs Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Alice Springs naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Alice Springs Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice