Vlieg met United Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Met United Airlines van Amsterdam naar de Verenigde Staten

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Washington D.C. en Houston met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. United en United Express voeren gezamenlijk circa 4.500 dagelijkse vluchten uit naar 338 luchthavens op vijf continenten. United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

Ervaar de United Experience op Newark Liberty Airport

Op Newark, kunnen passagiers nu genieten van de United Experience en een nieuwe “shopping & dining” ervaring beleven in Terminal C. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van één van de 6.000 iPads die in de Terminal beschikbaar zijn om eten, drankjes of goederen te bestellen en deze in een restaurant of aan de gate te laten leveren.

Wist je trouwens dat de Big Apple sneller te bereiken is vanuit Newark Liberty International Airport? Slechts 30 minuten per trein!

United Economy

Op alle trans-Atlantische vluchten geniet je in United Economy ® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel video scherm voor gratis on-demand entertainment.


Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus ® -stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Polaris℠ Business Class of First Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. Als United Polaris passagier geniet je in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau. Je kan ook voor je vlucht à la carte dineren in de United Polaris lounge in Chicago O’Hare.

Wi-Fi aan boord

Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat u geconnecteerd kan blijven om te werken of om naar uw favoriete programma te kijken. De kost voor United Wi-Fi® varieert afhankelijk van de vlucht.

Download de United app

Maak gebruik van de United app voor Apple®, Android™, Windows® phone and BlackBerry® 10 toestellen. Via de app kan je bijvoorbeeld online inchecken vanaf 24 uur voor vertrek. Tijdens het inchecken biedt de “auto check-in” optie de mogelijkheid om u automatisch in te checken voor de terugvlucht 24 uur van te voren. Via de app krijg je ook toegang tot de entertainment menu aan boord.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice