Je ticket naar elke dag boven de 25 graden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Sprookjesachtige moskeeën, afwisselende landschappen en heerlijke stranden

Turkije

Je raakt snel in vervoering van de culturele, zonnige stadjes, de stranden en gezellige drukte in Turkije. Kijk in Istanbul uit over de Bosporus, de rivier die de stad in drieën deelt, of boek een luxe hotel aan het strand met uitzicht over de zee. En wat dacht je van een onvergetelijke ballonvaart in Cappadocië?

Het mooie Istanbul

Vlieg op de nieuwe luchthaven

Met nieuwe technologie, veel comfort en een connectie met meer dan 350 bestemmingen wereldwijd, is de nieuwe luchthaven van Istanbul, Istanbul Airport, een wereld opzich. Vlieg binnen Turkije naar vele prachtige plekjes, blijf in Istanbul en verken deze bijzondere stad, of vlieg juist door naar een andere bestemming in de wereld.

Maak gebruik van de Turkish Airlines Lounge, een unieke ervaring! De Lounge is 5.600 m2 groot, waarvan 130 m2 een museum is. Kom even tot rust in een prive-suite, neem een douche of proef van de internationale keuken. Er is een speelplek voor kinderen, comfortabele sofa's en een console game-ervaring. Boek Business Class om het zelf te ervaren!

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 1 juli t/m 14 juli 2019.
  • Reizen: 1 juli t/m 31 december 2019.
  • Genoemd tarief is een vanafprijs, gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata, en gebaseerd op Economy Class.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice