Je ticket naar... de eeuwige zon van Portugal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Charmant Portugal

In Portugal vind je de ideale mix tussen traditie en modern. Niet alleen de stranden in het zuiden van het land, maar ook de heerlijke wijnen en de gastronomie trekken steeds meer toeristen. Alleen, met het gezin of met een groep vrienden, Portugal is een ideale bestemming.

Begin met een bezoek aan de wijnkelders van de Douro, waar de portwijn al voor je klaarstaat. En sla vooral het het betoverende Lissabon niet over. Klim naar het kasteel Castelo de São Jorge en ga naar een fadoshow in de karakteristieke wijk Alfama. Ga ook naar Sintra voor een bezoek aan het paleis Palácio da Pena. Ook onmisbaar in het fijne Portugal is de Algarve, met zijn eeuwige zon en een paar van de beroemdste golfbanen. Ga vooral niet naar huis voor je het strand van de Algarve bezocht hebt!

Lissabon

Heuvelachtige straatjes, oude trams en pastel de nata

Lissabon heeft charme: gelegen aan zee en gebouwd op een heuvel, biedt de stad prachtige uitzichten. Fotografeer oude trams in de zomerse straatjes, en ontdek de diversiteit in de verschillende wijken. Geef je voeten wat rust na een dag intensief citytrippen, terwijl je de lokale specialiteit pastel de nata proeft. Heerlijk!

Porto

Port, historische steegjes en mooie stranden

In het noordwesten ligt havenstad Porto, aan de rivieroevers van De Douro. De stad, gekleurd in wit en geel, heeft iets authentieks, en met terrassen met uitzicht op de rivier heb je het gevoel in een zonnige badplaats te zitten. Bezoek een van de porthuizen waar Porto zo om bekend staat, of wandel door de historische wijk Ribeira. Bij Porto zijn ook prachtige stranden te vinden!

Of geniet van de zon op de Spaanse eilanden

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 23 mei t/m 14 juni 2019.
  • Reizen: 23 mei t/m 31 oktober 2019.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van vertrek vanaf Amsterdam of Brussel.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata, en gebaseerd op Economy Class.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice