Aan het laden...
Een moment a.u.b.

SAS Scandinavian Airlines

SK

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

SAS in 't kort
Aanbiedingen
Inchecken
Vliegen met SAS
Bagage

Vlieg met Sas Scandinavian Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Check-in bij SAS - Hoe en wanneer inchecken?

Inchecken bij SAS is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Online inchecken is de meest handige manier om in te checken bij SAS, maar het is niet verplicht. Zorg ervoor dat je op tijd incheckt en op tijd op de luchthaven bent om de wachtrijen te vermijden.

Hoe inchecken bij SAS?

Er zijn verschillende manieren om in te checken bij SAS, waaronder online inchecken, mobiel inchecken, inchecken op de luchthaven en self-service inchecken op de luchthaven. Online inchecken is de meest handige manier om in te checken bij SAS en kan worden gedaan vanaf 22 uur tot 1 uur voor de vertrektijd. Dit kan via de website of de mobiele app van SAS. Het enige wat je nodig hebt, is je boekingsnummer of frequent flyer-nummer en je persoonlijke gegevens.

Wanneer inchecken bij SAS?

Bij SAS kun je inchecken vanaf 22 uur voor vertrek tot 1 uur voor de vertrektijd. Als je ervoor kiest om in te checken op de luchthaven, zorg er dan voor dat je op tijd aanwezig bent om de wachtrijen te vermijden. Houd er rekening mee dat de incheckbalies op de luchthaven op verschillende tijdstippen sluiten, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.

Is online inchecken bij SAS verplicht?

Online inchecken bij SAS is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen. Door online in te checken, bespaar je tijd op de luchthaven en kun je direct doorlopen naar de security- en paspoortcontrole. Bovendien kun je jouw stoel kiezen en je instapkaart printen of downloaden op je mobiele apparaat.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl