Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ryanair

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Ryanair
Aanbiedingen
Vliegen met Ryanair
Inchecken
Ryanair Bagage

Vlieg met Ryanair voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Ryanair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Ryanair

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Ryanair. Daarom zetten wij voor je op een rij van welke reisklassen je gebruik kunt maken bij Ryanair en hoe je jouw vlucht kunt upgraden naar Business Plus.

Reisklassen

Bij Ryanair kun je kiezen uit twee verschillende reisklassen: Economy Class en Business Plus. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
Ryanair biedt een economy-only product. Toewijzing van de stoelen is gratis, maar wanneer je een specifieke plek wilt reserveren, betaal je hiervoor een kleine meerprijs. Wil je gebruik maken van priority boarding? Dan dien je hiervoor ook extra te betalen. Hetzelfde geldt voor stoelen met extra beenruimte en de zogeheten premium seats.

Business Plus
In de Business Plus van Ryanair profiteer je van een aantal voordelen ten opzichte van de Economy Class. Zo heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten op de dag van vertrek jouw vluchttijd, datum, bestemming of zelfs de luchthaven van vertrek te wijzigen. Daarnaast krijg je een premium-zitplaats en stap je als eerst in en uit het vliegtuig. Bovendien neem je gratis een ingecheckt bagageitem van maximaal 20 kg mee.

Flexi Plus
Nieuw sinds juni 2016 is de formule Flexi Plus. Dit pakket staat garant voor meer service dan het gewone Economy Class. Zo mag je instappen met prioriteit, heb je recht op een gratis stuk handbagage van 10 kg evenals een kleinere 2de tas én een ingecheckte koffer van maximaal 20 kg. Bovendien kun je voor vertrek jouw voorkeurszitplaats reserveren.

Frequent flyer programma

Ryanair biedt geen frequent flyer of ander spaarsysteem aan.

Meer informatie over Ryanair >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl